Avun tarpeessa?
PALVELUKESKUS
0600 - 399 330 (1,26e/min)
Saumatonta yhteydenottoa.
  • Yhdistää ja mahdollistaa kommunikaation minkä tahansa ympäristön tai laitteen kanssa, aina H.323 videoneuvottelulaitteista HTML5 selaimiin - mistä tahansa sijainnista.
  • Tarjoaa natiivi yhteensopivuuden Skype For Business ympäristöjen kanssa.
  • Yhdistää Lync ja Skype For Business ympäristöt IP-puhelin ja PSTN keskenään.
Trueconnector on uusi yhdistävä tekijä Skype For Business™ (aemmin Microsoft Lync) ja videoneuvotteluympäristöjen välillä. Se mahdollistaa Skype For Business™ käyttäjien interaktiivisen kommunikaation olemassa olevien SIP ja H.323 videoneuvottelujärjestelmien, mobiililaitteiden, SIP puhelimien ja Internet selainneuvottelijoiden kesken.
Trueconnector tukee lukuisia koodekkeja ja standardeja, kuten H.263, H.263++, H.264, H.264 SVC (UCIF Profiles 0, 1), VP8 ja RTVideo ja signalointiprotokollat, kuten H.323, SIP, WebRTC ja Microsoft® Lync™ / Skype For Business™. Kaikki nämä voidaan muuntaa ja yhdistää keskustelemaan keskenään palvelun avulla.
Tarjotakseen saumattoman kokemuksen Skype For Business™ asiakkaille, Trueconnector tukee automaattisesti kommunikaatioalan dokumentinjako-standardeja, H.239 (H.323 neuvottelut), BFCP (SIP neuvottelut), RDP (Microsoft® Lync™ ja Skype For Business™), ja VP8 (for WebRTC). Tämä tarkoittaa sitä, että sisältöä voidaan esittää ja vastaanottaa niin vanhemmilla kuin uudemmillakin videoneuvottelulaitteilla, mobiili appeilla, IP puhelimmilla, Internet-selaimilla ja Skype For Business™ / Lync™ ympäristöillä.
Kokonaisratkaisu ilman konfigurointia.