Avun tarpeessa?
PALVELUKESKUS
0600 - 399 330 (1,26e/min)
Tarjoamme helppokäyttöistä ja luotettavaa videoneuvottelua kaikkiin tarpeisiin, sijainnistasi riippumatta!
ARCTIC CLOUD

Arctic Connect Oy on kehittänyt Suomen ensimmäisen videoneuvotteluun perustuvan viestintäalustan, joka kattaa koko Suomen. Tämän myötä palvelut ovat erittäin laadukkaita niin kotimaisille, mutta myös kansainvälisille asiakkaille. Palvelukokonaisuulle olemme nimeksi antaneet Arctic Cloud.
ARCTIC CONFERENCE

Arctic Conference on erittäin helppokäyttöinen ja luotettava virtuaalinen neuvotteluhuonepalvelu. Palvelun kautta voit saada omaan käyttöösi yhden tai useamman virtuaalisen neuvotteluhuoneen videoneuvottelun kauttan tapahtuviin ryhmäneuvotteluihin.
ARCTIC FIREWALL TRAVERSAL

Arctic Firewall Traversal perustuu erittäin saumattomasti toimivaan Videotunneli.com™ palomuurin läpäisytekniikkaan. Palvelu on merkkiriippumaton ja markkinoiden tehokkain tapa toteuttaa tietoturvalliset videoneuvotteluyhteydet julkisen verkon ja yksityisen verkon välillä. Palvelussa tarvitaan vain yksi palomuuriportti ulospäin auki ja mitään ei tarvitse avata sisäänpäin.
ARCTIC PHONE

Arctic Phone on erittäin hyvä ratkaisu puhelinneuvotteluun. Palvelussa on mahdollista järjestää erittäin tehokkaasti ryhmäneuvottelut ainoastaan puhelimien avulla. Lisäksi palvelun kautta on yksittäiselläkin puhelinosallistujalla mahdollistaa päästä videoneuvotteluun pelkän äänen avulla. Arctic Phone palvelu on mahdollista saada täysin avaimet käteen - periaatteella, jolloin palvelukeskuksemme hoitaa yhteyksien yhdistämiset.
ARCTIC STREAMING

Arctic Streaming on laadukas ja monipuolinen streamauspalvelu. Streamaus-palvelu on mahdollista toteuttaa moneen erilaiseen tarpeeseen aina pienemmistä tilaisuuksista suurempiin tilaisuuksiin.

Arctic Streaming voidaan toteuttaa palveluna, joko videoneuvottelutekniikalla tai ilman sitä. Palvelu on mahdollista yhdistää olemassa oleviin videoneuvottelutilaisuuksiin tai Arctic Recording - tallennuspalvelun kanssa.

Arctic Streaming palvelua voit seurata palvelualustamme kautta web-selaimellasi helposti.
ARCTIC RECORDING

Arctic Recording on laadukas ja monipuolinen streamauspalvelu.Streamaus-palvelu on mahdollista toteuttaa moneen erilaiseen tarpeeseen aina pienemmistä tilaisuuksista suurempiin tilaisuuksiin.

Arctic Recording voidaan toteuttaa palveluna, joko videoneuvottelutekniikalla tai ilman sitä. Palvelu on mahdollista yhdistää olemassa oleviin videoneuvottelutilaisuuksiin tai Arctic Streaming - tallennuspalvelun kanssa.

Arctic Recording palvelua voit seurata palvelualustamme kautta web-selaimellasi helposti.